Производи

АМБАЛАЖА

Микровал е брановиден картон направен од еден или повеќе слоеви прилепени еден за друг помеѓу два рамни/ мазни картонски листа на горната и долната страна.

Кликни тука

АМБАЛАЖА ЗА ФАРМАЦИЈА

Микровал е брановиден картон направен од еден или повеќе слоеви прилепени еден за друг помеѓу два рамни/ мазни картонски листа на горната и долната страна.

Повеќе инфо

АМБАЛАЖА ОД МЕТАЛИЗИРАН КАРТОН

Микровал е брановиден картон направен од еден или повеќе слоеви прилепени еден за друг помеѓу два рамни/ мазни картонски листа на горната и долната страна.

Повеќе инфо

Клиенти


Затвори