Печатница Софија е компанија со тридецениско искуство во печатарската индустрија, препознатлива по својата широка палета висококвалитетни производи и соработката со голем број реномирани компании од земјата и од странство. Печатницата е специјализирана за производство на фина амбалажа која се користи во фармацевтската, прехранбената, козметичката индустрија и др.

За нас

Услуги

УВ Офсет печат
повеќе инфо
Производство на метализиран картон
повеќе инфо
Производство на микровал
повеќе инфо

Производи

АМБАЛАЖА

Добриот производ ги задржува старите купувачи, добрата амбалажа привлекува нови. Водени од ова правило во изминатите години, посветивме големо внимание на секторот за печатење на картонска амбалажа.

Повеќе инфо

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Рекламниот материјал е лицето на секоја компанија и затоа секогаш треба да изгледа совршено. Имаме долга традиција и препознатливи сме како производител на квалитетен рекламен материјал.

Повеќе инфо

ИЗДАВАШТВО

Во изминатите години издадовме многу наслови од македонски и странски автори. Со заокружување на целиот процес од графичко обликување, издаваштво, печат, финална доработка и дистрибуција, го олеснуваме патот на секое дело да стане реалност.

Повеќе инфо

Контакт

034 222606

ул. Маршал Тито бр. 21, Богданци

info@sofijaprint.com.mk

Клиенти


Затвори
MK